2013. augusztus 29., csütörtök

Gyermek Mozgásvilág






Addig, míg anya, apa sportol, addig gyere el te is, játssz és mozogj velem!



Nálam a gyerekek megtanulják az aerobik alaplépéseit, a zenét és a ritmust érezni, valamint a közös munkát, csapatban együtt végzett gyakorlatokat.
A játékok során beépítésre kerülnek a gyakorlatok, fontosnak tartom megtanítani az egymásra odafigyelést.

A gyermek AEROBIK órák mozgásanyagát úgy alakítottam ki, hogy az ne a felnőtt órák másolását jelentse, hanem a gyermekek anatómiai, élettani adottságaihoz, fejlettségéhez igazodjon. Az első órákban a mozgáskoordináció fejlesztése, a helyes testtartás és a harmonikus mozgás kialakítása a fontos, mely a későbbiekben megkönnyíti a különböző elemek és gyakorlatok pontos elsajátítását is.

Fontos tehát tudni, hogy a gyermek aerobik órák nem az erősítésről, és nem az izomtömeg növeléséről szólnak. Az aerobik hozzásegíti a gyerekeket a szép mozgás megtanulásához, a helyes testtartás kialakításához és az alakformáláshoz.
A TÁNC alapelemei is szerepet kapnak az aerobik alaplépései mellett. Az órákon a fitness és a tánc oktatását kombinálom. A fitness alapja a tánc, ezért minden kislánynak és kisfiúnak ajánlom, zenés torna formájában, amely már óvodás korban elkezdhető. 
 

Hozz magaddal tornacipőt,játszó ruhát és innivalót!:-)
Várlak titeket minden csütörtökön 18-20 óráig az Egészségház-Fitnessben.

 
Szatmári Virág
gyermek aerobik oktató
 


Érdeklődni személyesen a recepción lehet vagy telefonon a 06 20 533 77 32 -es számon.
www.egeszseghaz-fitness.hu
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése